Wie zijn we

Reeds drie generaties is de naam Bondue, afkomstig uit Westrozebeke , gekend als aannemersfamilie van bouwwerken.

Het bedrijf van Peter Bondue is voortgevloeid uit eerdere samenwerking als zelfstandig helper bij vader Rik Bondue, die op z’n beurt het werk van (groot)vader Jules overnam.

Door de jaren heen is de firma Bondue vooral gekend voor particuliere nieuwbouwprojecten. Naar ieders smaak en budget wordt een kwalitatieve woning gemetseld. Verschillende stijlen worden uitgevoerd op vraag van de klant; zowel rustiek, pastorie, modern en hedendaags.

De metselwerken worden uitgevoerd door de zaakvoerder zelf (Peter) en door twee meewerkende personeelsleden.

Naast ruwbouwmetselwerken van nieuwbouw, worden ook verbouwingen aan bestaande huizen uitgevoerd; dit in goede samenspraak met bouwheer en architect. Hierbij is vooral een goede planning tussen de verschillende aannemers van belang; dit om alles op de gewenste timing af te leveren.

De regio van de werken is gespreid over West-Vlaanderen. Referenties van de werken liggen vooral in de gemeente of stad : PASSENDALE, STADEN, ROESELARE, IEPER, DIKSMUIDE.

Niet alleen buitenmetselwerk is onze troef, u kunt uw huis ook laten vloeren en betegelen; inloopdouches, badwanden, vloeren van gang, keuken en living, elk plaatsje kan prachtig uitgewerkt worden naar uw droom.

Terrassen en opritten worden eveneens aangelegd en uitgevoerd, als bijkomend werk aan de woning.

Als ervaren vakman streven we ernaar vooral kwalitatief werk af te leveren.

Een goede vertrouwensrelatie tussen aannemer en bouwheer zorgt ervoor dat de bouwwerken perfect verwezenlijkt worden.

Afbeeldingen